S.C. Transilvania Driver S.R.L. este o firma specializata in servicii de inchiriere masina cu sofer localizata in Targu Mures , in principal transferuri aeroport Cluj Napoca , Targu Mures , Sibiu dar si Bucuresti.

Alegand serviciile companiei noastre beneficiati de cateva avantaje evidente:
vitook

Calitatea oferita de serviciul pus la dispozitie de noi e garantata de un personal profesionist, discret, elegant, calificat si atestat la care se aduaga masinile mentinute intr-o perfecta stare de curatenie si siguranta.

Preturile noastre sunt fixe si, de regula, sub cele precticate de taximetristi – noi iti oferim garantia faptului ca vei plati exact suma prestabilita.

Lucrand direct cu clientii nostri putem sa oferim o gama larga de servicii: transferuri la si de la aeroporturi, inchiriere masina cu sofer, tururi catre principalele obiective turistice ardelene, servicii de transport pentru companii, inchirieri masini pentru evenimente.

daciaok

Puteti face o rezervare telefonic, pe mail sau online cu cateva zile sau saptamani in avans si veti primi confirmarea pe mail sau telefonic.

Modalitatile de plata sunt : cu transfer bancar sau cash.

Flota noastra de masini va ofera confortul si siguranta necesare pentru a avea o calatorie placuta:

Clasa Economic Clasa Familial Clasa Lux
4 locuri economic car 7-8 locuri minivans 3 locuri limuzina
Dacia Lodgy Mercedes Vito BMW seria 5

Pentru ca suntem constienti de modificarile ce pot aparea in programul dumneavoasta suntem pregatiti sa ne adaptam cu flexibilitate acestora si sa oferim un serviciu perfect adaptat nevoilor.